Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Course search
Zamknij
Course search
Przełącznik wyszukiwarki
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Zaloguj
Великий практикум з хімії харчових продуктів (І се ...
Course search
Zamknij
Course search
Przełącznik wyszukiwarki
Вибір дисциплін
Minimalizuj
Rozwiń
Вибір дисциплін
Minimalizuj
Rozwiń
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Otwórz indeks kursu
Otwórz szufladę bloków
Strona domowa
Kursy
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів (І се...
Залік
Питання до заліку
Питання до заліку
Wymagania zaliczenia
Kliknij na link
вопросы 1 с.doc
, by wyświetlić plik.
Previous activity
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Przejdź do...
Przejdź do...
Форум новин
Інформація про викладача
Критерії оцінювання
Література
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Хімія» Частина 1
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВП, ЧАСТИНА 2
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО 1 АТЕСТАЦІЇ
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА 1
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА № 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО АТЕСТ.№2
Теми рефератів
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ