Диверсифікація європейського сільського туризму через збалансованість та креативність : навчально-практичний посібник / за ред. А. В. Череп, Н. С. Венгерської. Запоріжжя : Видавничий дім «Гельветика». 2022. 272 с
Авторський колектив: А. В. Череп, Н. С. Венгерська, Л. В. Безкоровайна, В. Г. Воронкова, О. Г. Череп, А. О. Осаул, О. А. Бойка, С. В. Омельянчик.
Навчально-практичний посібник призначений для ознайомлення здобувачів
першого та другого рівнів вищої освіти соціально-гуманітарних галузей знань з європейськими практиками диверсифікації сільського туризму на принципах сталості та
креативності, формування бізнес-моделей відповідно до європейських принципів
встановлення гармонійного балансу між екологічними, економічними, соціокультурними аспектами.
Посібник включає теоретичні матеріали, практичні завдання, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, термінологічний словник, список використаної та
рекомендованої літератури.
Cliquer le lien Диверсифікація європейського сільського туризму.pdf pour afficher le fichier.