Passer au contenu principal

Blocs

Passer Navigation

Navigation

  • Tableau de bord

    • Accueil du site

    • Pages du site

      • Mes cours

      • Tags

      • FichierІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • DossierНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • FichierПам’ятка для користувача системи Moodle

      • FichierСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • Mes cours

    • Cours

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Організація та проведення позакласної роботи з хімії

              • Généralités

              • ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

              • ПОЗАКЛАСНА РОБОТА З ХІМІЇ ЯК ОРГАНІЗАЦІЙНА ФОРМА Н...

              • ГРУПОВА І МАСОВА ПОЗАКЛАСНА РОБОТА УЧНІВ З ХІМІЇ

              • ІНДИВІДУАЛЬНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ

                • FichierКОНТРОЛЬН РОБОТА

                • FichierКРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ

                • DevoirВИКОНАНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

              • ПІДСУМКОВИЙ КОНТРОЛЬ

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Fermer
    Activer/désactiver la saisie de recherche
  • Français ‎(fr)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Connexion

Організація та проведення позакласної роботи з хім ...

Fermer
Activer/désactiver la saisie de recherche
  1. Accueil
  2. Cours
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Організація та проведення позакласної роботи з хімії
  7. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ
  8. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ

Conditions d’achèvement

Шановні студенти і студентки.
Під час виконання контрольної роботи звертайте увагу на Критерії оцінювання кожного завдання.
УСПІХІВ!

Cliquer le lien КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ контрольної роботи.docx pour afficher le fichier.
Activité précédente
КОНТРОЛЬН РОБОТА
Activité suivante
ВИКОНАНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА
Résumé de conservation de données
Obtenir l’app mobile