Perfilado de sección

  • Метою викладання  навчальної дисципліни «Великий практикум з хімії харчових продуктів» є - сформувати у студентів практичні навички у визначеному вмісту основних груп хімічних речовин у харчовій сировині та продуктах її перероблення.

    Великий практикум є необхідною складовою частиною у вивченні хімії харчових речовин та здобуванні практичних навичок визначення вмісту цих речовин в основних групах харчових продуктів.

    Основними завданнями вивчення дисципліни «Великий практикум з хімії харчових продуктів» єосвоїти основні фізико-хімічні методи та методики визначення основних показників якості в харчових продуктах та харчовій сировині.

    Міждисциплінарні зв’язки.  Знання, отримані студентами з дисциплін «Органічна хімія», «Аналітична хімія», «Біохімія», «Фізична та колоїдна хімія» забезпечують засвоєння курсу «Великий практикум з хімії харчових продуктів».

    Навчальна дисципліна «Великий практикум з хімії харчових продуктів» забезпечує студентів знаннями й компетентностями, необхідними для вивчення навчальних дисциплін  «Реологія харчової сировини та продуктів», «Хімія харчових добавок»,  та сприяє успішності проходження студентами виробничих  практик і подальшої професійної діяльності.