Література

Основна

1.     Дубініна А.А., Малюк Л.П., Селютіна Г. А. та інші. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення. Київ: Либідь, 2007. 375 с.

2.       Дуленко Л.В., Горяйнова Ю.А., Полякова А.В. та ін. Харчова хімія: навчальний посібник (рекомендовано МОНУ) / Київ : Кондор, 2011. 248 с.

3. Сухарева О.Ю., Базель Я.Р., Сухарев С.М. Методичні вказівки до лабораторного практикуму з курсу «Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування». Ужгород: Національний університет, 2002. 100 с.

4. Ковбасенко В.М. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва. Т. 1. Одеса:ТЕС, 2012. 456 с.

5. Пещук Л.В. Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів. Київ : Центр навчальної літератури, 2011. 325 с.

6.  Лашко Н.П., Дударєва Г.Ф. Хімія і фізика молока та м'ясо-молочних продуктів: навчально-методичний посібник. Запоріжжя: ЗНУ, 2012. 62 с.

7. Власенко В.В., Славов В.П., Шубенко О.І. Біохімія м'яса : навч. посіб. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. 170 с.

Додаткова

1.      Пономарьов П.Х., Сирохман І.В. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини. Київ : Лібра, 1999. 272 с.

2.      Постанова КМ. України від 10.01.2002р. № 14. Про затвердження Міжгалузевої комплексної програми «Здоров’я нації на 2002-2011 роки».


Остання зміна: Sunday 16 March 2025 11:35 AM