Vai al contenuto principale

Blocchi

Salta Navigazione

Navigazione

  • Dashboard

    • Home del sito

    • Pagine del sito

      • I miei corsi

      • Tag

      • FileІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • CartellaНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • FileПам’ятка для користувача системи Moodle

      • FileСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • I miei corsi

    • Corsi

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Біохімія 102 хімія

              • Спеціальність 102 Хімія

              • Розділ 1

                • FileЛекція 1 Вступ у біохімію

                • FileЛекція 1 Клітина - основа структури живих систем

                • FileЛекція 2 Амінокислоти

                • FileЛабораторна робота 1 Якісні (кольорові) реакції на...

                • FileЛекція 2 Білки

                • FileЛабораторна робота 2 Властивості білків

                • FileЛабораторна робота 3 Кількісне визначення білків з...

                • FileДодаток до лабораторного заняття 3 Виділення, очис...

                • FileСемінар Амінокислоти і білки

                • FileЛекція 3 Моносахариди

                • FileЛекція 3 Дисахариди. Полісахариди

                • FileЛабораторна робота 4 Властивості вуглеводів

                • CompitoЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА АМІНОКИСЛОТИ ТА БІЛКИ

                • CompitoВЛАСТИВОСТІ БІЛКІВ

                • CompitoКІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО БІЛКУ У СИРОВАТЦІ ...

                • CompitoРЕАКЦІЇ З МОНОСАХАРИДАМИ, ДИСАХАРИДАМИ ТА ПОЛІСАХА...

                • CompitoПА №1

                • QuizТести до атестації №1 з дисципліни "Біохімія"

                • PaginaПосилання на онлайн заняття в Google Meet та Zoom

              • Розділ 2

              • Підсумковий контроль

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація, Статистика Біологічного факультету

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Chiudi
    Attiva/disattiva input di ricerca
  • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Login

Біохімія 102 хімія

Chiudi
Attiva/disattiva input di ricerca
Вибір дисциплін Minimizza Espandi
Вибір дисциплін Minimizza Espandi
Обрати дисципліни Статистика вибору дисциплін ВМУ Результати вибору дисциплін
  1. Home
  2. Corsi
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Біохімія 102 хімія
  7. Розділ 1
  8. ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА АМІНОКИСЛОТИ ТА БІЛКИ

ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА АМІНОКИСЛОТИ ТА БІЛКИ

Aggregazione dei criteri

1. Напишіть реакції які доводять амфотерність амінокислот на прикладі моноаміномомнокарбованої амінокислоти. Напишіть реакцію утворення цвітер-іона цієї амінокислоти.

2. Напишіть реакцію утворення дипептидів - аланілтирозину, валілсерину. Вкажіть N-кінець (N-кінцеву амінокислоту), С-кінець (С-кінцеву амінокислоту), пептидний зв'язок у структурах дипептидів.

Attività precedente
Лабораторна робота 4 Властивості вуглеводів
Attività successiva
ВЛАСТИВОСТІ БІЛКІВ
Riepilogo della conservazione dei dati
Ottieni l'app mobile