Skip to main content

Blocks

Skip Navigation

Navigation

  • Dashboard

    • Site home

    • Site pages

      • My courses

      • Tags

      • FileІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • FolderНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • FileПам’ятка для користувача системи Moodle

      • FileСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • My courses

    • Courses

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Біохімія 102 хімія

              • Спеціальність 102 Хімія

              • Розділ 1

                • FileЛекція 1 Вступ у біохімію

                • FileЛекція 1 Клітина - основа структури живих систем

                • FileЛекція 2 Амінокислоти

                • FileЛабораторна робота 1 Якісні (кольорові) реакції на...

                • FileЛекція 2 Білки

                • FileЛабораторна робота 2 Властивості білків

                • FileЛабораторна робота 3 Кількісне визначення білків з...

                • FileДодаток до лабораторного заняття 3 Виділення, очис...

                • FileСемінар Амінокислоти і білки

                • FileЛекція 3 Моносахариди

                • FileЛекція 3 Дисахариди. Полісахариди

                • FileЛабораторна робота 4 Властивості вуглеводів

                • AssignmentЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА АМІНОКИСЛОТИ ТА БІЛКИ

                • AssignmentВЛАСТИВОСТІ БІЛКІВ

                • AssignmentКІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО БІЛКУ У СИРОВАТЦІ ...

                • AssignmentРЕАКЦІЇ З МОНОСАХАРИДАМИ, ДИСАХАРИДАМИ ТА ПОЛІСАХА...

                • AssignmentПА №1

                • QuizТести до атестації №1 з дисципліни "Біохімія"

                • PageПосилання на онлайн заняття в Google Meet та Zoom

              • Розділ 2

              • Підсумковий контроль

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація, Статистика Біологічного факультету

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Close
    Toggle search input
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Log in

Біохімія 102 хімія

Close
Toggle search input
Вибір дисциплін Collapse Expand
Вибір дисциплін Collapse Expand
Обрати дисципліни Статистика вибору дисциплін ВМУ Результати вибору дисциплін
  1. Home
  2. Courses
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Біохімія 102 хімія
  7. Розділ 1
  8. КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО БІЛКУ У СИРОВАТЦІ ...

КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО БІЛКУ У СИРОВАТЦІ КРОВІ ЗА ДОПОМОГОЮ БІУРЕТОВОГО РЕАКТИВУ

Completion requirements

1. Опишіть наступні методи очистки, розділення білків

  • Діаліз 
  • Центрифугування 
  • Гель-фільтрація 
  • Електрофорез 
  • Тонкошарова хроматографія
  • Іонно-обмінна хроматографія 
  • Афінна хроматографія 

2. Опишіть метод Лоурі та метод Бредфорда. Оформіть у вигляді таблиці чи схеми. У чому полягає різниця між цими методами?

Previous activity
ВЛАСТИВОСТІ БІЛКІВ
Next activity
РЕАКЦІЇ З МОНОСАХАРИДАМИ, ДИСАХАРИДАМИ ТА ПОЛІСАХАРИДАМИ
Data retention summary
Get the mobile app