Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Енологія
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Енологія
Змістовий модуль 1
Практичне завдання 1
Практичне завдання 1
1. Проаналізувати типові сорти винограду і вина за регіонами Італії, Франції, Іспанії, Україна (регіон кожної країни на вибір).
2. Схарактеризувати культуру споживання вина у визначених країнах.
Попередня секція
Лекція 2. Вироноробство в Україні
Наступна секція
Лекція 3-4. Технологічні властивості вина
Перейти до...
Перейти до...
Оголошення
Презентація курсу
Список рекомендованої літератури
Про вино
Критерії оцінювання
Лекція 1. Енологія. Світові ринки вина
Лекція 2. Вироноробство в Україні
Лекція 3-4. Технологічні властивості вина
Практичне завдання 2