Перейти к основному содержанию
Боковая панель
Поиск курса
Закрыть
Поиск курса
Изменить данные поисковой строки
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вход
Біохімія 102 хімія
Поиск курса
Закрыть
Поиск курса
Изменить данные поисковой строки
Открыть оглавление курса
Открыть боковую панель
Главная
Курсы
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Біохімія 102 хімія
Розділ 1
Посилання на онлайн заняття в Google Meet та Zoom
Посилання на онлайн заняття в Google Meet та Zoom
Требуемые условия завершения
Meet: meet.google.com/wau-wqcm-ee
Zoom: 972 247 4634
Пароль: 12345
Последнее изменение: пятница, 29 августа 2025, 10:38
Предыдущий акт. элемент
Тести до атестації №1 з дисципліни "Біохімія"
Следующий акт. элемент
Лекція 4 Ліпіди та ліпоїди
Перейти на...
Перейти на...
Посилання на онлайн заняття в Google Meet та Zoom https://meet.google.com/wau-wqcm-eef
Форум новин
Силабус 2025-2026
Інформація про викладача
Презентація курсу
Система накопичення балів
Рекомендована література
Підручники з дисципліни "Біохімія"
Біохімія: навчально-методичний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Хімія» освітньо-професійної програми «Хімія» денної форми здобуття освіти
СЛОВНИК БІОХІМІЧНИХ ТЕРМІНІВ
Глосарій
Відео Біуретова реакція
Відео Нінгідрінова реакція
Відео Ксантопротеїнова реакція
Відео Реакція Фоля
Відео Дослідження впливу рН на активність амілази
Лекція 1 Вступ у біохімію
Лекція 1 Клітина - основа структури живих систем
Лекція 2 Амінокислоти
Лабораторна робота 1 Якісні (кольорові) реакції на білки та амінокислоти
Лекція 2 Білки
Лабораторна робота 2 Властивості білків
Лабораторна робота 3 Кількісне визначення білків за допомогою біуретового реактиву
Додаток до лабораторного заняття 3 Виділення, очистка, розділення білка
Семінар Амінокислоти і білки
Лекція 3 Моносахариди
Лекція 3 Дисахариди. Полісахариди
Лабораторна робота 4 Властивості вуглеводів
ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА АМІНОКИСЛОТИ ТА БІЛКИ
ВЛАСТИВОСТІ БІЛКІВ
КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО БІЛКУ У СИРОВАТЦІ КРОВІ ЗА ДОПОМОГОЮ БІУРЕТОВОГО РЕАКТИВУ
РЕАКЦІЇ З МОНОСАХАРИДАМИ, ДИСАХАРИДАМИ ТА ПОЛІСАХАРИДАМИ
ПА №1
Тести до атестації №1 з дисципліни "Біохімія"
Лекція 4 Ліпіди та ліпоїди
Лабораторна робота 5 Властивості ліпідів
Лекція 4 Нуклеїнові кислоти
Лабораторна робота 6 Властивості нуклеопротеїдів
Лекція 5 Ферменти. Класифікація ферментів
ЛАБОРАТОРНА РОБОТА ФЕРМЕНТИ
Лабораторна робота 6 Властивості ферментів
Пояснення до лабораторної роботи 6 "Загальні властивості ферментів"
Лекція 6 Вітаміни
Лабораторна робота 7 Якісні реакції на вітаміни
Лекція 7 Біохімія гормонів
Лабораторна робота 7 Якісні реакції на гормони
Гормони 2022
РЕАКЦІЇ НА ЖИРИ ТА ЖИРОПОДІБНІ РЕЧОВИНИ
РЕАКЦІЇ НА СКЛАДОВІ КОМПОНЕНТИ НУКЛЕОПРОТЕЇДІВ ДРІЖДЖІВ
ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ФЕРМЕНТІВ
ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА ВОДОРОЗЧИННІ ТА ЖИРОРОЗЧИННІ ВІТАМІНИ
ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ НА ГОРМОНИ
ДЗ Презентації або Таблиці Гормони Вітаміни
ПА №2
Тести до атестації №2 з дисципліни "Біохімія"
Питання до іспиту з дисципліни "Біохімія"