Zum Hauptinhalt
Side panel
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log in
Великий практикум з хімії харчових продуктів (І се ...
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Open course index
Open block drawer
Home
Kurse
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів (І се...
Allgemeines
Інформація про викладача
Інформація про викладача
Abschlussbedingungen
Klicken Sie auf '
Інформація про викладача
', um die Ressource zu öffnen
Previous activity
Форум новин
Next activity
Критерії оцінювання
Direkt zu:
Direkt zu:
Форум новин
Критерії оцінювання
Література
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Хімія» Частина 1
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВП, ЧАСТИНА 2
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО 1 АТЕСТАЦІЇ
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА 1
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА № 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО АТЕСТ.№2
Теми рефератів
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку