Passer au contenu principal
Panneau latéral
Recherche de cours
Fermer
Recherche de cours
Activer/désactiver la saisie de recherche
Français (fr)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Connexion
Великий практикум з хімії харчових продуктів (І се ...
Recherche de cours
Fermer
Recherche de cours
Activer/désactiver la saisie de recherche
Вибір дисциплін
Replier
Déplier
Вибір дисциплін
Replier
Déplier
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Ouvrir l’index du cours
Ouvrir le tiroir des blocs
Accueil
Cours
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Великий практикум з хімії харчових продуктів (І се...
Généralités
Інформація про викладача
Інформація про викладача
Conditions d’achèvement
Cliquer sur
Інформація про викладача
pour ouvrir la ressource.
Activité précédente
Форум новин
Activité suivante
Критерії оцінювання
Aller à…
Aller à…
Форум новин
Критерії оцінювання
Література
Навчально-методичний посібник до Великого практикуму для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Хімія» Частина 1
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ДО ВП, ЧАСТИНА 2
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 1
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО 1 АТЕСТАЦІЇ
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА 1
Блок лабораторних робіт
Блок лабораторних робіт
Тестові завдання до атестації 2
ВИКОНАНА АТЕСТАЦІЙНА РОБОТА № 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ ДО АТЕСТ.№2
Теми рефератів
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку