Zum Hauptinhalt
Side panel
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log in
Хімія харчових добавок
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Open course index
Open block drawer
Home
Kurse
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
. Харчові добавки, які визначають органолептичні ...
Section outline
Select activity ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Datei
Select activity Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Datei
Select activity ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Datei
Select activity Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Datei
Select activity ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
Datei
Select activity ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Datei
Select activity Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Datei
Select activity Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Datei
Select activity Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Datei
Select activity Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Datei
Select activity Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Datei
Select activity Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Datei
Select activity Тест Атестація 1
Тест Атестація 1
Test