Skip to main content
Side panel
Course search
Close
Course search
Toggle search input
English (en)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log in
Хімія харчових добавок
Course search
Close
Course search
Toggle search input
Вибір дисциплін
Collapse
Expand
Вибір дисциплін
Collapse
Expand
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Open course index
Open block drawer
Home
Courses
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
Section outline
Select activity ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
File
Select activity ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
File
Select activity ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
File
Select activity Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
File
Select activity Харчові добавки хліба
Харчові добавки хліба
File
Select activity Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
File
Select activity Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
File
Select activity Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
File
Select activity Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
File
Select activity КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Assignment
Select activity Тест Атестація 2
Тест Атестація 2
Quiz
Select activity ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
Assignment
Select activity ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
Assignment
Select activity ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Assignment