Salta al contenido principal
Panel lateral
Búsqueda de curso
Cerrar
Búsqueda de curso
Selector de búsqueda de entrada
Español - Internacional (es)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Entrar
Хімія харчових добавок
Búsqueda de curso
Cerrar
Búsqueda de curso
Selector de búsqueda de entrada
Вибір дисциплін
Colapsar
Expandir
Вибір дисциплін
Colapsar
Expandir
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Abrir índice del curso
Abrir cajón de bloques
Inicio
Cursos
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
. Харчові добавки, які визначають органолептичні ...
Perfilado de sección
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Archivo
Seleccionar actividad Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Archivo
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Archivo
Seleccionar actividad Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Archivo
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
Archivo
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Archivo
Seleccionar actividad Тест Атестація 1
Тест Атестація 1
Cuestionario