Vai al contenuto principale
Pannello laterale
Course search
Chiudi
Course search
Attiva/disattiva input di ricerca
Italiano (it)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Login
Хімія харчових добавок
Course search
Chiudi
Course search
Attiva/disattiva input di ricerca
Вибір дисциплін
Minimizza
Espandi
Вибір дисциплін
Minimizza
Espandi
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Apri indice del corso
Apri il cassetto del blocco
Home
Corsi
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
. Харчові добавки, які визначають органолептичні ...
Schema della sezione
Seleziona attività ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
File
Seleziona attività Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
File
Seleziona attività ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
File
Seleziona attività Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
File
Seleziona attività ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
File
Seleziona attività ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
File
Seleziona attività Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
File
Seleziona attività Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
File
Seleziona attività Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
File
Seleziona attività Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
File
Seleziona attività Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
File
Seleziona attività Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
File
Seleziona attività Тест Атестація 1
Тест Атестація 1
Quiz