Перейти к основному содержанию
Боковая панель
Поиск курса
Закрыть
Поиск курса
Изменить данные поисковой строки
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вход
Хімія харчових добавок
Поиск курса
Закрыть
Поиск курса
Изменить данные поисковой строки
Вибір дисциплін
Свернуть
Развернуть
Вибір дисциплін
Свернуть
Развернуть
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Открыть оглавление курса
Открыть боковую панель
Главная
Курсы
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
. Харчові добавки, які визначають органолептичні ...
Section outline
Выбрать элемент ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Файл
Выбрать элемент Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Файл
Выбрать элемент ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Файл
Выбрать элемент Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Файл
Выбрать элемент ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
Файл
Выбрать элемент ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Файл
Выбрать элемент Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Файл
Выбрать элемент Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Файл
Выбрать элемент Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Файл
Выбрать элемент Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Файл
Выбрать элемент Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Файл
Выбрать элемент Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Файл
Выбрать элемент Тест Атестація 1
Тест Атестація 1