Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Course search
Закрити
Course search
Переключити введення пошуку
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Хімія харчових добавок
Course search
Закрити
Course search
Переключити введення пошуку
Вибір дисциплін
Згорнути
Розгорнути
Вибір дисциплін
Згорнути
Розгорнути
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
Головна
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
. Харчові добавки, які визначають органолептичні ...
Схема розділу
Виберіть дію ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Файл
Виберіть дію Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Файл
Виберіть дію ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Файл
Виберіть дію Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Файл
Виберіть дію ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
Файл
Виберіть дію ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Файл
Виберіть дію Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Файл
Виберіть дію Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Файл
Виберіть дію Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Файл
Виберіть дію Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Файл
Виберіть дію Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Файл
Виберіть дію Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Файл
Виберіть дію Тест Атестація 1
Тест Атестація 1