Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Course search
Закрити
Course search
Переключити введення пошуку
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Хімія харчових добавок
Course search
Закрити
Course search
Переключити введення пошуку
Вибір дисциплін
Згорнути
Розгорнути
Вибір дисциплін
Згорнути
Розгорнути
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
Головна
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Загальне
Форум новин
Форум новин
Умови завершення
Головні новини та оголошення
Пошук на форумах
Пошук на форумах
(Поки що не було опубліковано жодних оголошень.)
Наступна секція
Інформація про викладача
Перейти до...
Перейти до...
Інформація про викладача
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Рекомендована література
ПІДРУЧНИКИ
Критерії оцінювання
Навчально-методичний посібник для студентів біологічного факультету спеціальності «Хімія»
СИЛАБУС
ЗАВДАННЯ
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Тест Атестація 1
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Харчові добавки хліба
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Тест Атестація 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Теми індивідуальних завдань
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку