Рекомендована література
Рекомендована література
Основна
1. Дубініна
А.А.Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення. Київ. 2007. 375 с.
А.А.Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення. Київ. 2007. 375 с.
2. Сухарева О.Ю.
Методичні вказівки до лабораторного практикуму з курсу «Аналіз природних
об’єктів і продуктів харчування». Ужгород.: Національний
університет, 2002. 100 с.
Методичні вказівки до лабораторного практикуму з курсу «Аналіз природних
об’єктів і продуктів харчування». Ужгород.: Національний університет, 2002. 100 с.
Додаткова
1. Пономарьов П.Х., Сирохман І. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини. Київ : Лібра,
1999. 272 с.
2. Постанова КМ України від 10.01.2002р. № 14 “Про затвердження Міжгалузевої комплексної програми “Здоров’я нації на 2002-2011 роки”.
3. Перелік
продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні. Наказ №28
Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики від
01.02.2005 р. продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні. Наказ №28 Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.2005 р.
Інформаційні ресурси
1. http://www.dietolog.org/components/food-toxins: Токсичні сполуки в продуктах.
Остання зміна: Sunday 16 March 2025 11:30 AM