лекція 7

Форма № 2-валюта “Звіт про використання коштів загаль-
ного фонду бюджету з міжнародної діяльності України”
 складається установами, що отримують кошти загального фонду державного бюджету в іноземній валюті. Звіт складається за кожною програмою у розрізі кодів економічної класифікації видатків. При цьому операції, здійснені в іноземній валюті, відображаються в національній валюті України в сумах, які визна­чаються шляхом перерахунку іноземної валюти за курсом Національного банку України. Перерахунок здійснюється відповідно до Порядку відображення в обліку операцій в іноземній валюті, затвердженого наказом Державного казначейства України від 24.07.01 № 126 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06.08.01 за № 670/5861.
Кошти державного бюджету з міжнародної діяльності, що отримують бюджетні установи в національній валюті України, 
у формі № 2-валюта не відображаються.
Окремі графи звіту № 2-валюта заповнюються у такому порядку:
У графі 2 “Затверджено кошторисом на рік” проставляється сума планового асигнування загального фонду, затверджена кошторисом з міжнародної діяльності.
Якщо протягом звітного періоду до кошторису були внесені зміни, то в графі “Затверджено кошторисом на рік” проставляється сума уточненого асигнування.
У графі 3 “План асигнувань на звітний період” проставляється план асигнування із загального фонду бюджету за звітний період накопичувальним підсумком з початку року. 
При цьому план асигнувань відображається тільки за такими кодами економічної класифікації видатків: 1110 “Оплата праці працівників бюджетних установ”, 1120 “Нарахування на заробіт-
ну плату”, 1132 “Медикаменти та перев’язувальні матеріали”, 1133 “Продукти харчування”, 1160 “Оплата комунальних послуг та енергоносіїв”, 1340 “Поточні трансферти населенню”, 5000 “Інші видатки”.




Last modified: Monday, 14 November 2016, 8:53 PM