Рекомендована література
Основна:
1. Ковбасенко В.М. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва. Т. 1. Одеса : ТЕС, 2012. 456 с.
2. Пещук Л.В. Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів. Київ : Центр учбової літератури, 2011. 325 с.
3. Лашко Н.П., Дударєва Г.Ф. Хімія і фізика молока та м'ясо-молочних продуктів: навчально-методичний посібник. Запоріжжя: ЗНУ, 2012. 62 с.
4. Власенко В.В., Славов В.П., Шубенко О.І. Біохімія м'яса : навч. посіб. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2013. 170 с.
Додаткова:
1. Судакова М.О. Лабораторні дослідження у ветеринарній терапії:практикум. Київ, 1985. 112 с.
2. Ковбасенко В.М., Гострик В.М. Сучасні методи контролю якості продукції тваринництва в процесі виробництва. Одеса, 2010. 283 с.