Рекомендована література

Методичне забезпечення

 

1.                  Лашко Н.П.., Ткачук О.В.Хімія харчових речовин: Навчально-методичний  посібник для студентів спеціальності « Хімія». – Запоріжжя: ЗНУ, 2009. – 127 с.

2.                  Курс лекцій з хімії харчових добавок і вітамінів (презентації лекцій): сайт ЗНУ.

3.                  НМКД з хімії харчових добавок і вітамінів.

4.                  Наочність: таблиці, схеми, рисунки, стенди.

5.                  Відеофільми.

6.                  Методичні розробки до написання індивідуального завдання.

7.                  Методичні розробки до самостійної роботи.

8.                  Тестові завдання.

 

Рекомендована література

 

Основна

1.                  Павлоцкая Л.Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки / Павлоцкая Л.Ф. – К.: ИНКОС, 2007. – 287с.

2.                  Дубініна А.А.Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення / Дубініна А.А. – К.: Профессионал, 2007. –375 с.

3.                  Парамонова Т.Н. Експрес-методы оценки качества продовольственных товаров / Парамонова Т.Н.– М .: Економика, 1988. – 108 с.

4.                  Максимец В.П. Контроль качества напитков. /Максимец В.П.– М.: Економика, 1988. – 93с.

5.                  Антипова Л.В. Методы исследования мяса и мясных продуктов. /Антипова  – М.: Колос, 2004. – 571 с.

6.                  Нечаев А.П. Пищевая химия /Нечаев А.П.– СПб: ГИОРД, 2001. – 592 с.

7.                  Сухарева О.Ю. Методичні вказівки до лабороторного практикуму з курсу «Аналіз природних об’єктів і продуктів харчування»/ Сухарева О.Ю. – Ужгород.: Національний університет, 2002. –100с.

Додаткова

1.                  Поздняковский В.М. Гигиенические основы питания, безопасность и експертиза продовольственных товаров /Поздняковский В.М. – Новосибирск.: Новосибирский университет, 1999. – 448 с.

2.                  Пономарьов П.Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини / П.Пономарьов , І.Сирохман. – К.: Лібра, 1999. – 272с.

3.                  Постанова КМ України від 10.01.2002р. № 14 “ Про    затвердження Міжгалузевої комплексної програми “Здоров’я нації на 2002 – 2011 роки”.

4.                  Донченко Л.В. Безопастность пищевого сырья и продуктов питания / Донченко Л.В.  – М.: Пищевая промышленность, 1999. – 352с.

5.                  Перелік продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні. Наказ №28 Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики від 01.02.2005р.

 

Інформаційні ресурси

 

1. http://www.twirpx.com/file/73212/: Пищевая химия.

2. http://www.dietolog.org/components/food-toxins: Токсические вещества в пище.

3. http://otherreferats.allbest.ru/chemistry/00213437_0.html: Химия пищевых

продуктов.

4. http://analyticco.ru/about/news/497/: Анализ пищевых продуктов.

Ostatnia modyfikacja: Wednesday, 2 November 2016, 16:22