Перейти к основному содержанию
Боковая панель
Поиск курса
Закрыть
Поиск курса
Изменить данные поисковой строки
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вход
Хімія харчових добавок
Поиск курса
Закрыть
Поиск курса
Изменить данные поисковой строки
Вибір дисциплін
Свернуть
Развернуть
Вибір дисциплін
Свернуть
Развернуть
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Открыть оглавление курса
Открыть боковую панель
Главная
Курсы
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
. Харчові добавки, які визначають органолептичні ...
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Требуемые условия завершения
Нажмите на ссылку
Лекція 1.pptx
, чтобы просмотреть файл.
Предыдущий акт. элемент
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Следующий акт. элемент
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Перейти на...
Перейти на...
Форум новин
Інформація про викладача
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Рекомендована література
ПІДРУЧНИКИ
Критерії оцінювання
Навчально-методичний посібник для студентів біологічного факультету спеціальності «Хімія»
СИЛАБУС
ЗАВДАННЯ
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Тест Атестація 1
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Харчові добавки хліба
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Тест Атестація 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Теми індивідуальних завдань
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку