Zum Hauptinhalt
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Реологія харчової си ...
Kurse suchen
Kurse
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
archive
Реологія харчової сировини та продуктів
Розділ 2. Механічні моделі реологічних тіл. Реоло...
Лабораторне заняття 9
Лабораторне заняття 9
Klicken Sie auf den Link '
Лабораторна робота 9 2020.pdf
', um die Datei anzuzeigen
Previous Activity
Лекція 9 Фізико-механічні характеристики харчових матеріалів
Next Activity
ПЗ до ЛЗ №9
Direkt zu:
Direkt zu:
Форум новин
Силабус з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів"
Інформація про викладача
Система накопичення балів
Презентація курсу
Рекомендована література з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів"
Левіт І.Б. Реологія харчових продуктів
Черевко О.І. Реологія в процесах виробництва харчових продуктів
Реологія харчової сировини та продуктів : навчальний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Хімія» освітньо-професійної програми «Хімія»
Тематичний план до дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів"
Що таке реологія і з чим її їдять? (стаття, теорія)
Лекція 1 Вступ до реології
Лекція 1 (презентація) Вступ до реології
Лабораторне заняття 1
ПЗ до ЛЗ №1
Тест 1
Лекція 2 Дисперсні системи в реології
Лекція 2 (презентація) Дисперсні системи в реології
Рисунки до лекції 2 Дисперсні системи в реології
Приклад статей з реології харчової сировини та продуктів
ПЗ до ЛЗ №2
Тест 2
Лекція 3 Реологічні рівняння та реологічні тіла
Лекція 3 (презентація) Реологічні рівняння та реологічні тіла
Лабораторне заняття 2-3
ПЗ до ЛЗ №3
Тест 3
Лекція 4 Механічні моделі в реології
Лекція 4 (презентація) Механічні моделі в реології
ПЗ до ЛЗ №4
Лекція 5 Зміни реологічних моделей
Лекція 5 (презентація) Зміни реологічних моделей
Лабораторне заняття 4-5
Тести до атестації №1
Поточна атестація №1
Лекція 6 Механічні моделі реологічних тіл
Лекція 6 (презентація) Механічні моделі реологічних тіл
ПЗ до ЛЗ №6
Лекція 7 Реологічні рівняння течії
Рисунки до лекції 7 Реологічні рівняння течії
Лабораторне заняття 6-7
ПЗ до ЛЗ №7
Лекція 8 Повзучіть харчових матеріалів під дією осьового стиснення
Лабораторне заняття 8
ПЗ до ЛЗ №8
Лекція 9 Фізико-механічні характеристики харчових матеріалів
ПЗ до ЛЗ №9
Тести до атестації №2
Тематика та вимоги до індивідуального завдання з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів"
ІЗ (презентація)
Питання до заліку з дисципліни "Реологія харчової сировини та продуктів"