Salta al contenido principal
Panel lateral
Búsqueda de curso
Cerrar
Búsqueda de curso
Selector de búsqueda de entrada
Español - Internacional (es)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Entrar
Хімія харчових добавок
Búsqueda de curso
Cerrar
Búsqueda de curso
Selector de búsqueda de entrada
Вибір дисциплін
Colapsar
Expandir
Вибір дисциплін
Colapsar
Expandir
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Abrir índice del curso
Abrir cajón de bloques
Inicio
Cursos
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
Perfilado de sección
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
Archivo
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
Archivo
Seleccionar actividad ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Archivo
Seleccionar actividad Харчові добавки хліба
Харчові добавки хліба
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Archivo
Seleccionar actividad Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Archivo
Seleccionar actividad КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Tarea
Seleccionar actividad Тест Атестація 2
Тест Атестація 2
Cuestionario
Seleccionar actividad ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
Tarea
Seleccionar actividad ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
Tarea
Seleccionar actividad ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Tarea