Passer au contenu principal
Panneau latéral
Recherche de cours
Fermer
Recherche de cours
Activer/désactiver la saisie de recherche
Français (fr)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Connexion
Хімія харчових добавок
Recherche de cours
Fermer
Recherche de cours
Activer/désactiver la saisie de recherche
Вибір дисциплін
Replier
Déplier
Вибір дисциплін
Replier
Déplier
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Ouvrir l’index du cours
Ouvrir le tiroir des blocs
Accueil
Cours
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
Résumé de section
Sélectionner l’activité ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
Fichier
Sélectionner l’activité ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
Fichier
Sélectionner l’activité ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Fichier
Sélectionner l’activité Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Fichier
Sélectionner l’activité Харчові добавки хліба
Харчові добавки хліба
Fichier
Sélectionner l’activité Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Fichier
Sélectionner l’activité Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Fichier
Sélectionner l’activité Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Fichier
Sélectionner l’activité Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Fichier
Sélectionner l’activité КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Devoir
Sélectionner l’activité Тест Атестація 2
Тест Атестація 2
Test
Sélectionner l’activité ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
Devoir
Sélectionner l’activité ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
Devoir
Sélectionner l’activité ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Devoir