Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Course search
Zamknij
Course search
Przełącznik wyszukiwarki
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Zaloguj
Хімія харчових добавок
Course search
Zamknij
Course search
Przełącznik wyszukiwarki
Вибір дисциплін
Minimalizuj
Rozwiń
Вибір дисциплін
Minimalizuj
Rozwiń
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Otwórz indeks kursu
Otwórz szufladę bloków
Strona domowa
Kursy
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
Przegląd sekcji
Wybierz aktywność ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
Plik
Wybierz aktywność ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
Plik
Wybierz aktywność ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Plik
Wybierz aktywność Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Plik
Wybierz aktywność Харчові добавки хліба
Харчові добавки хліба
Plik
Wybierz aktywność Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Plik
Wybierz aktywność Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Plik
Wybierz aktywność Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Plik
Wybierz aktywność Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Plik
Wybierz aktywność КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Zadanie
Wybierz aktywność Тест Атестація 2
Тест Атестація 2
Test
Wybierz aktywność ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
Zadanie
Wybierz aktywność ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
Zadanie
Wybierz aktywność ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Zadanie