Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Штучні продукти харч ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Штучні продукти харчування
Розділ 1
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продукті...
Основні пріоритети щодо якості та безпеки продуктів харчування 2, 3 курс
Клацніть
На сьогодні в харчовій промисловості розроблено більше 400 національних стандартів на харчову продукцію.doc
для перегляду файлу
Попередня секція
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Наступна секція
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Інформація про автора
Робоча програма
методичні вказівки до лабораторних робіт зі спецкурсу «Штучні продукти харчування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки «Хімія»
Література
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Лекція Штучні продукти харчування – новий напрямок у виробництві їжі
Лекція Фізико-хімічні основи переробки білка у штучні продукти харчування
Техніка безпеки ШПХ Якість харчування 3 курс
Лабораторна робота 1 АК Білки 17 2 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Якісні реакції на присутність сторонніх речовин в молоці 2, 3 курс
Лабораторна робота Термостікість молока. Лактоза в молоці 2 курс
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 1
Лекція Білок як сировина для виробництва штучних продуктів харчування
Лекція Штучні продукти харчування – нова область крупнотонажного виробництва
Практична робота
Практична робота
Практична робота
Тестові завдання до атестації 2
Теми індивідуального завдання з курсу "Штучні продукти харчування"
Теми рефератів
Питання
1
2
Ректорський контроль