Zum Hauptinhalt
Side panel
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log in
Хімія харчових добавок
Course search
Schließen
Course search
Toggle search input
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Вибір дисциплін
Einklappen
Ausklappen
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Open course index
Open block drawer
Home
Kurse
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Allgemeines
Інформація про викладача
Інформація про викладача
Abschlussbedingungen
Klicken Sie auf '
Інформація про викладача
', um die Ressource zu öffnen
Previous activity
Форум новин
Next activity
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Direkt zu:
Direkt zu:
Форум новин
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Рекомендована література
ПІДРУЧНИКИ
Критерії оцінювання
Навчально-методичний посібник для студентів біологічного факультету спеціальності «Хімія»
СИЛАБУС
ЗАВДАННЯ
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Тест Атестація 1
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Харчові добавки хліба
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Тест Атестація 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Теми індивідуальних завдань
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку