Організація і технологія надання ресторанних: Усі учасники

Фільтри

Змістовий модуль 1

Завдання Завдання Практичне завдання 1

Змістовий модуль 2

Завдання Завдання Теоретичне завдання 2

Завдання Завдання Практичне завдання 2

Завдання Завдання Практичне завдання 3

Тест Тест Тест до теми 3

Змістовий модуль 3

Завдання Завдання Практичне завдання 4

Завдання Завдання Теоретичне завдання 5

Завдання Завдання Практичне завдання 5

Змістовий модуль 6

Завдання Завдання Практичне завдання 15

Тест Тест Модуль 1 (6 сем.)

Завдання Завдання Практичне завдання 16

Змістовий модуль 7

Завдання Завдання Теоретичне завдання 17

Завдання Завдання Практичне завдання 17

Завдання Завдання Практичне завдання 18

Змістовий модуль 8

Завдання Завдання Практичне завдання 19

Завдання Завдання Практичне завдання 20

Тест Тест Теоретичне завдання 20