Przejdź do głównej zawartości

Bloki

Pomiń Nawigacja

Nawigacja

  • Kokpit

    • Strona główna

    • Strony

      • Moje kursy

      • Tagi

      • PlikІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • Adres URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • Adres URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • Adres URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • Adres URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • FolderНормативна база СЕЗН

      • Adres URLВідновлення пароля

      • PlikПам’ятка для користувача системи Moodle

      • PlikСистема оцінки курсу

      • Opinia zwrotnaОцінка якості курсу

    • Moje kursy

    • Kursy

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Хімія харчових добавок

              • Sekcja ogólna

              • . Харчові добавки, які визначають органолептичні ...

              • Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...

                • PlikЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування...

                • PlikЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислюваль...

                • PlikЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне ...

                • PlikЛабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-б...

                • PlikХарчові добавки хліба

                • PlikЛабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів...

                • PlikЛабораторна робота 10.Визначення показників якості...

                • PlikЛабораторна робота 11.Кількісне визначення вітамін...

                • PlikЛабораторна робота 12. Кількісне визначення біофла...

                • ZadanieКЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД

                • TestТест Атестація 2

                • ZadanieВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ

                • ZadanieВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ

                • ZadanieВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ

              • Індивідуальне завдання

              • ЗАЛІК

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація, Статистика Біологічного факультету

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Zamknij
    Przełącznik wyszukiwarki
  • Polski ‎(pl)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Zaloguj

Хімія харчових добавок

Zamknij
Przełącznik wyszukiwarki
Вибір дисциплін Minimalizuj Rozwiń
Вибір дисциплін Minimalizuj Rozwiń
Обрати дисципліни Статистика вибору дисциплін ВМУ Результати вибору дисциплін
  1. Strona domowa
  2. Kursy
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Хімія харчових добавок
  7. Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
  8. ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ

ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ

Wymagania zaliczenia
Previous activity
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
Next activity
Теми індивідуальних завдань
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną