Vai al contenuto principale

Blocchi

Salta Navigazione

Navigazione

  • Dashboard

    • Home del sito

    • Pagine del sito

      • I miei corsi

      • Tag

      • FileІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • CartellaНормативна база СЕЗН

      • URLВідновлення пароля

      • FileПам’ятка для користувача системи Moodle

      • FileСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • I miei corsi

    • Corsi

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

          • Кафедра біології лісу, мисливствознавтва та іхтіол...

          • Кафедра генетики та рослинних ресурсів

          • Кафедра загальної та прикладної екології і зоології

          • Кафедра фізіології, імунології і біохімії з курсом...

          • Кафедра хімії

            • archive

            • Тренінгові технології в навчанні курсу «Здоров’я, ...

            • Проєктні технології в навчанні курсу «Біологія»

            • Органічна хімія (Середня освіта)

            • Агрохімія

            • АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ХІМІЧНОЇ НАУКИ(Сучасні...

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз природних і стічних вод

            • Аналіз токсичних речовин в харчових продуктах

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Аналітична хімія

            • Хімія харчових добавок

              • Introduzione

              • . Харчові добавки, які визначають органолептичні ...

              • Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...

                • FileЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування...

                • FileЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислюваль...

                • FileЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне ...

                • FileЛабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-б...

                • FileХарчові добавки хліба

                • FileЛабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів...

                • FileЛабораторна робота 10.Визначення показників якості...

                • FileЛабораторна робота 11.Кількісне визначення вітамін...

                • FileЛабораторна робота 12. Кількісне визначення біофла...

                • CompitoКЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД

                • QuizТест Атестація 2

                • CompitoВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ

                • CompitoВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ

                • CompitoВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ

              • Індивідуальне завдання

              • ЗАЛІК

          • Практична підготовка білогічного факультету

          • Інформація, Статистика Біологічного факультету

          • Підготовка до фахового іспиту ОС "Магістр"

          • Фізіологія онтогенезу

          • Форма проведення лабораторних та практичних занять

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Адміністративний розділ

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Chiudi
    Attiva/disattiva input di ricerca
  • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Login

Хімія харчових добавок

Chiudi
Attiva/disattiva input di ricerca
Вибір дисциплін Minimizza Espandi
Вибір дисциплін Minimizza Espandi
Обрати дисципліни Статистика вибору дисциплін ВМУ Результати вибору дисциплін
  1. Home
  2. Corsi
  3. Факультети, кафедри
  4. Біологічний факультет
  5. Кафедра хімії
  6. Хімія харчових добавок
  7. Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
  8. ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ

ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ

Aggregazione dei criteri
Attività precedente
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
Attività successiva
Теми індивідуальних завдань
Riepilogo della conservazione dei dati
Ottieni l'app mobile